Şeyma Subaşı Yüzük / Evlilik teklifi, düğün, bebek itirafı ve düşük haberi derken önceki gün şok bir hamle geldi!

Şeyma subaşı, bir süredir aşk yaşadığı, mısırlı milyarder olduğu söylenen sevgilisi mohammed alsaloussi'den ayrıldığını doğruladı. Şeyma subaşı dolandırıldı mı, yüzüğü sahtemi çıktı? Şeyma subaşı'yı kızdıran iddialar ve verilen tepki haberimizde. Şeyma subaşı, evlilik teklifi aldığı mısırlı mohammed alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanırken ayrıldığını açıkladı. Sabah'ta yer alan haberde ise geçtiğimiz günlerde bebeğini kaybettiğini açıklayan şeyma'nın aslında kürtaj yaptırdığı öne sürüldü.

Şeyma da anında bu ilişkiyi bitirmiş. Seyma Subasi Tektasi Yeniden Takti Acun Ilicali Yi Aglaya Aglaya Aramisti Ortalik Karisti O Yuzuk Mu Bu Yuzuk Mu Yuzuklerin Efendisi Ankara Yasam Haberleri
Seyma Subasi Tektasi Yeniden Takti Acun Ilicali Yi Aglaya Aglaya Aramisti Ortalik Karisti O Yuzuk Mu Bu Yuzuk Mu Yuzuklerin Efendisi Ankara Yasam Haberleri from static.daktilo.com
Parmağında yüzük görülen subaşı'nın eski sevgilisi alsaloussi ile barıştığı iddia edildi. Şeyma ve meedo aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor. Ünlü yapımcı acun ilıcalı'dan bir çocuk sahibi olan subaşı, ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra i̇talyan dj guido senia'yla aşk yaşamaya başladı. Sosyal medya hesabından dans ettiği bir videoyu paylaşan şeyma şeyma'nın parmağındaki yüzük dikkat çekti. Hatırlarsanız ayrılık kararının ardından şeyma subaşı yüzüğü hemen çıkarmıştı. Şeyma subaşı yine herkesin dilinde! Şeyma subaşı'nın kıyafeti şoke etti. Konuyla ilgili açıklama yapan subaşı, "eğer yüzük fiyatını dolar olarak yazsaydınız bir tık yaklaşabilirdiniz"

Şeyma subaşı'nın kıyafeti şoke etti.

Sosyal medya hesabından dans ettiği bir videoyu paylaşan şeyma şeyma'nın parmağındaki yüzük dikkat çekti. Bu görüntü sonrası ikilinin barıştığı anlaşıldı. Ancak subaşı'nın senia'yla aşkı kısa sürdü. Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsinin de sahte çıktığını öğrenen subaşı, kızı melisa'yı da alıp mısırlı sevgilisinin evini terk etti. Diyen şeyma subaşı'nın kürtaj yaptırdığı da ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde 1 milyon dolarlık yüzük ile evlilik teklifi alan şeyma subaşı'nın müstakbel eşi mohammed alsaloussi dolandırıcı mı? Meedo alsaloussi'yle olan ilişkisi yine gündemde. Şeyma subaşı'nın son paylaşımlarında bir ayrıntı dikkat çekti. İddialara göre geçtiğimiz günlerde görkemli bir şekilde şeyma subaşı'na evlilik teklifi eden alsaloussi'nin teklifte bulunduğu yüzük sahte çıktı. Geçtiğimiz günlerde mısırlı sevgilisi ile yollarını ayıran ve bebeğini kaybettiğini açıklayan şeyma subaşı, son paylaşımı ile kafa karıştırdı.tüm bu yaşananlardan kısa bir süre sonra doğum gününde büyük bir çiçek buketiyle fotoğraf paylaşan subaşı'nın, gönderisini "love" Sosyal medya fenomeni şeyma subaşı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar kadar, yaşadığı aşklarla da gündem olmaya devam ediyor. Şeyma subaşı, nasıl böyle bir insana kandı, sahtekar olduğunu yedi ayda nasıl anlayamadı bilmiyorum." Şeyma ve meedo aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor.

Yaklaşık üç hafta önce sevgilisi mohammed alsaloussi'den evlilik teklifi alan şeyma subaşı, yaşadığı heyecanı sevenleriyle paylaşıp, "hayatımın ne kadar büyülü ve unutulmaz bir anı. Geçtiğimiz günlerde mısırlı sevgilisinden ayrıldığını ve bebeğini kaybettiğini açıklayan şeyma subaşı'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Daha sonrasında yeni aşklara yelken açan subaşı, i̇talyan dj sevgilisi. Bu görüntü sonrası ikilinin barıştığı anlaşıldı. Kendisine yapılan tüm jestlerin sahte olduğunu öğrenen şeyma subaşı sevgilisinden ayrıldı.

Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıkmış. Seyma Subasi Tektasi Yeniden Takti Acun Ilicali Yi Aglaya Aglaya Aramisti Ortalik Karisti O Yuzuk Mu Bu Yuzuk Mu Yuzuklerin Efendisi Ankara Yasam Haberleri
Seyma Subasi Tektasi Yeniden Takti Acun Ilicali Yi Aglaya Aglaya Aramisti Ortalik Karisti O Yuzuk Mu Bu Yuzuk Mu Yuzuklerin Efendisi Ankara Yasam Haberleri from static.daktilo.com
Şeyma subaşı, nasıl böyle bir insana kandı, sahtekar olduğunu yedi ayda nasıl anlayamadı bilinmiyor. Alsaloussi'nin, şeyma subaşı'na aldığı yüzük dahil olmak üzere tüm heydiyelerin de sahte olduğu öne sürülmüştü. Hamilelik iddialarının ayyuka çıkmasının ardından bu iddiaları doğrulayarak evleneceğini duyuran ünlü isim, sonrasında yaptığı. Şeyma subaşı'nın kıyafeti ve evlilik teklifinde aldığı yüzük merak konusu olmuştu. Ortaya atılan iddialara göre, subaşı'nın taktığı yüzük de dahil olmak üzere tüm hediyelerin sahte olduğu ortaya çıkmış. Şeyma subaşı'yı kızdıran iddialar ve verilen tepki haberimizde. Şeyma subaşı magazin gündemindeki yerini koruyor. Bugün dans ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan şeyma'nın yüzük parmağındaki tektaş, eski sevgilisi mohammed alsaloussi ile barıştığı iddialarını gündeme getirdi.

Başka iddialara göre de mısırlı işadamı mohammed alsaloussi'nin dolandırıcı olduğu.

Şeyma subaşı, nasıl böyle bir insana kandı, sahtekar olduğunu yedi ayda nasıl anlayamadı bilmiyorum. Hatırlarsanız ayrılık kararının ardından şeyma subaşı yüzüğü hemen çıkarmıştı. Acun ilıcalı'yı ağlaya ağlaya aramıştı, ortalık karıştı! Sonra da hemen gidip sahtekar sevgilisinden olan çocuğunu aldırmış. Pages other brand website personal blog yasemin.com videos şeyma subaşı ve mısırlı milyarder olarak anılan mohammed alsaloussi ayrıldı! Şeyma subaşı yüzük hakkında konuştu. Geçtiğimiz günlerde mısırlı sevgilisinden ayrıldığını ve bebeğini kaybettiğini açıklayan şeyma subaşı'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Şeyma subaşı, yüzük fiyatının yanlış yazıldığını söyleyerek ateş püskürdü! Bugün dans ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan şeyma'nın yüzük parmağındaki tektaş, eski sevgilisi mohammed alsaloussi ile barıştığı iddialarını gündeme getirdi. Şeyma subaşı'nın kıyafeti ve evlilik teklifinde aldığı yüzük merak konusu olmuştu. yüzük kafaları karıştırdı geçtiğimiz günlerde mısırlı sevgilisinden ayrıldığını ve bebeğini kaybettiğini açıklayan şeyma subaşı'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Şeyma'ya servet değerinde yüzük taktı! Şeyma da anında bu ilişkiyi bitirmiş.

Sosyal medyada yayılan dedikodulara göre. subaşı yüzüğü hakkında yapılan yorumlara yanıt verdi. Meedo'nun evlenme teklifinde verdiği yüzükle paylaşım yapan subaşı kısa sürede gündeme bomba gibi düştü. Ulan bari rus instagram modellerinden birine sar, bir şeye benzer en azından. Önce şeyma subaşı sonra seda sayan!

Şeyma subaşı, bir süredir aşk yaşadığı, mısırlı milyarder olduğu söylenen sevgilisi mohammed alsaloussi'den ayrıldığını doğruladı. Acun Ilicali Ve Seyma Subasi Evleniyor Mu Haberi
Acun Ilicali Ve Seyma Subasi Evleniyor Mu Haberi from i.sozcu.com.tr
O kadar parası olan biri acun'un eskisinde ne buluyor onu anlamadım. Sosyal medya fenomen subaşı, mohammed alsaloussi'den tektaş yüzük ve pahalı hediyelerin hepsinin sahte çıkması nedeniyle ayrıldığı iddialarını yalanladı. Pages other brand website personal blog yasemin.com videos şeyma subaşı ve mısırlı milyarder olarak anılan mohammed alsaloussi ayrıldı! Evlilik teklifi, düğün, bebek itirafı ve düşük haberi derken önceki gün şok bir hamle geldi! Şeyma subaşı geçtiğimiz gün mısırlı sevgilisinden evlilik teklifi almış ve teklif aldığı anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Önce şeyma subaşı sonra seda sayan! Şimdi detaylar son günlerde özel jet, tatil ve yüzük haberleriyle sosyal medyanın diline düşen sosyal medya fenomeni şeyma subaşı, mısırlı milyarder sevgilisi mohammed alsaloussi hakkında yazılanlara fena halde sinirlendi. Geçtiğimiz günlerde mısırlı sevgilisinden ayrıldığını ve bebeğini kaybettiğini açıklayan şeyma subaşı'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi.

Bugün dans ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan şeyma'nın yüzük parmağındaki tektaş, eski sevgilisi mohammed alsaloussi ile barıştığı iddialarını gündeme getirdi.

Ulan bari rus instagram modellerinden birine sar, bir şeye benzer en azından. Bugün dans ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan şeyma'nın yüzük parmağındaki tektaş, eski sevgilisi mohammed alsaloussi ile barıştığı iddialarını gündeme getirdi. Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıkmış. Diyen şeyma subaşı'nın kürtaj yaptırdığı da ortaya çıktı. Alsaloussi'nin, şeyma subaşı'na aldığı yüzük dahil olmak üzere tüm heydiyelerin de sahte olduğu öne sürülmüştü. İddialara göre geçtiğimiz günlerde görkemli bir şekilde şeyma subaşı'na evlilik teklifi eden alsaloussi'nin teklifte bulunduğu yüzük sahte çıktı. Hatırlarsanız ayrılık kararının ardından şeyma subaşı yüzüğü hemen çıkarmıştı. Bebeği aldırdı geçtiğimiz haftalarda hamileliğini açıklayan ardından bebeğini düşürdüğünü söyleyen şeyma subaşı, bu olayın ardından parmağındaki yüzüğü çıkarmıştı. Sonra da hemen gidip sahtekar sevgilisinden olan çocuğunu aldırmış. Söylentilere göre, mohammed alsaloussi'nin şeyma subaşı'na taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıktı. Sabah'ta yer alan haberde ise geçtiğimiz günlerde bebeğini kaybettiğini açıklayan şeyma'nın aslında kürtaj yaptırdığı öne sürüldü. O kadar parası olan biri acun'un eskisinde ne buluyor onu anlamadım. Ünlü fenomen şeyma subaşı evlilik hazırlıkları yaptığı mısırlı sevgilisi mohammed alsaloussi'den.

Şeyma Subaşı Yüzük / Evlilik teklifi, düğün, bebek itirafı ve düşük haberi derken önceki gün şok bir hamle geldi!. Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıkmış. Söylentilere göre, mohammed alsaloussi'nin şeyma subaşı'na taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıktı. yüzük kafaları karıştırdı geçtiğimiz günlerde mısırlı sevgilisinden ayrıldığını ve bebeğini kaybettiğini açıklayan şeyma subaşı'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Sonra da hemen gidip sahtekar sevgilisinden olan çocuğunu aldırmış. Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsinin de sahte çıktığını öğrenen subaşı, kızı melisa'yı da alıp mısırlı sevgilisinin evini terk etti.

Post a Comment

0 Comments

close